Закалено стъкло KA Digital за таблет Lenovo Yoga Tab 11, YT-J706X, ZA8X0005BG

Закалено стъкло KA Digital за таблет Lenovo Yoga Tab 11, YT-J706X, ZA8X0005BG

18.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.
Производител:
Код на продукта: TGS-LYT11-bulk
Наличност: В наличност
Видяно 361 пъти

Варианти за Lenovo Yoga Tab 11 YT-J706X, ZA8X0005BG

Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 ,Черен Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11, Сив Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 , Златист Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 , Тъмно син Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 , Червен Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 , Звездно небе Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Tab 11 , Retro tower

Описание на продукта

Характеристики

Протекторът от закалено стъкло е с висок клас на твърдост (9H), така дисплея на устройството ви е максимално защитен. Изключително тънък и висок процент на прозрачност го прави удобен за ползване и не променя цветовете на устройството. Протекторът от Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Tab 11 ZA8X0005BG 11 инча има олиофобен слой, позволяващ лесно почистване, без използване на препарати. Протекторът е изработен с многослойна структура, при удар не се разпада на малки парчета, които да Ви наранят или да надраскат ерана на таблета Ви. При нужда от замяна се сваля лесно без следи.
Закалното стъкло е съвместимо със следните модели:

Комплекта включва:
– 1бр.Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Tab 11, YT-J706X

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

Върни в началото