Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705L ZA530033BG

Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705L ZA530033BG

18.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.
Производител:
Код на продукта: TGS-LYT3-X705l-bulk
Наличност: В наличност
Видяно 387 пъти

Варианти за Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1

Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1" инча ,Черен Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1" инча ,Червен Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1" инча , Тъмно Син Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1" инча , Пеперуди Kалъф за таблет Ka Digital Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705F 10.1" инча , Звездно небе

Описание на продукта

Характеристики

Протекторът от закалено стъкло е с висок клас на твърдост (9H), така дисплея на устройството ви е максимално защитен. Изключително тънък и висок процент на прозрачност го прави удобен за ползване и не променя цветовете на устройството. Протекторът от Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705L ZA530033BG 10,1 инча има олиофобен слой, позволяващ лесно почистване, без използване на препарати. Протекторът е изработен с многослойна структура, при удар не се разпада на малки парчета, които да Ви наранят или да надраскат ерана на таблета Ви. При нужда от замяна се сваля лесно без следи.
Закалното стъкло е съвместимо със следните модели:

Комплекта включва:
– 1бр.Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Yoga Smart Tab YT-X705L ZA530033BG

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

Върни в началото