Външна батерия Remax Power Bank, 2 x USB, 20000 mAh, Черна

Външна батерия Remax Power Bank, 2 x USB, 20000 mAh, Черна

66.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.
Производител:
Код на продукта: REM-20000-B
Наличност: В наличност
Видяно 402 пъти

Описание на продукта

Характеристика

Високата ефективност на преобразуване достига до 80% въз основа на внесени IC и MCU.
Защита от претоварване, контрол на температурата, защита от късо съединение и PTC защитни вериги за клетката, за да се гарантира безопасността на зареждането.
Универсален за всички устройства, заредени чрез USB кабел, до 4.8 x iPhone7 зареждания или 3.1 x Samsung Galaxy S8 зареждания.
Време за зареждане на рециклиране: над 500 пъти (около 30% намаление след 500 пъти рециклиране).

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

-39%
-28%
-34%
-33%
Върни в началото