Стъклен протектор KA Digital® за таблет Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F

Стъклен протектор KA Digital® за таблет Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F

18.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.
Производител:
Код на продукта: TGS-LT-M10-HD-bulk
Наличност: В наличност
Видяно 1536 пъти

Варианти за Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F

Калъф за таблет Dux Ducis Domo Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Черен Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Черен Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Розово злато Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Тъмно син Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Графити Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Пеперуди Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Sakura Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Cat Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Червен Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Клавиатура, Черен Калъф за таблет Ka Digital Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F, Клавиатура, Розово Злато

Описание на продукта

 ПОДХОДЯЩ за модел Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F
Характеристики

Протекторът от закалено стъкло е с висок клас на твърдост (9H), така дисплея на устройството ви е максимално защитен. Изключително тънък и висок процент на прозрачност го прави удобен за ползване и не променя цветовете на устройството. Протекторът от Закалено стъкло KA Digital® за таблетLenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F има олиофобен слой, позволяващ лесно почистване, без използване на препарати. Протекторът е изработен с многослойна структура, при удар не се разпада на малки парчета, които да Ви наранят или да надраскат ерана на таблета Ви. При нужда от замяна се сваля лесно без следи.
Закалното стъкло е съвместимо със следните модели:

Комплекта включва:
– 1бр. Закалено стъкло KA Digital® за таблет Lenovo Tab M10 HD Gen 2, TB-X306F

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

Върни в началото