Стъклен протектор Ka Digital, Съвместим с Garmin Fenix 7, Закалено стъкло, Прозрачен

Стъклен протектор Ka Digital, Съвместим с Garmin Fenix 7, Закалено стъкло, Прозрачен

12.00 лв. 24.00 лв. -50%
Без данък: 10.00 лв.
Производител:
Код на продукта: ZP-cl-GF7
Наличност: В наличност
Видяно 454 пъти

Описание на продукта

1.  Закалено стъкло Premium за Garmin Fenix 7 е направено със специално обработено стъкло, за да предпази екрана на устройството от удари и драскотини.
2. Чувствителна работа, деликатно докосване.
3. Скорост на пропускане на светлина до 99 %.
4. Твърдост на повърхността може ефективно да предпази екрана от драскотини и външни удари.
5. Изящна изработка, ултра тънкo.
6. Перфектна адхезия.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

Върни в началото