Силиконова каишка Ka Digital, Съвместима със Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 мм / 42 мм и Samsung Galaxy Watch 4 44 мм / 40 мм, Розов

Силиконова каишка Ka Digital, Съвместима със Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 мм / 42 мм и Samsung Galaxy Watch 4 44 мм / 40 мм, Розов

15.00 лв. 24.00 лв. -38%
Без данък: 12.50 лв.
Производител:
Код на продукта: SV-SW4-P
Наличност: В наличност
Видяно 486 пъти

Описание на продукта

Качествена силиконова верижка KA Digital  подходяща за Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 мм / 42 мм и Samsung Galaxy Watch 4 44 мм / 40 мм .Специално покритие устойчиво на износване , красиво катарама и мeханизъм за бърз монтаж на верижката .

За часовника Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 мм и 42 мм) и за Samsung Galaxy Watch 4 (44 мм и 40 мм) ви предлагаме здрава и мека силиконова гривна, така че да не се налага да се занимавате с кожа раздразнения или с дискомфорт. Устойчив е на влага, изсъхва бързо и е много качествен.

Гривната е 20 -милиметровата версия, която пасва на всички видове часовник Samsung Galaxy Watch 4 и в зависимост от това колко стегната, тя може да има дължина между 15 см и 22 см (дължината на часовника не се взема предвид).

Свързването към часовника е много просто, с помощта на включените телескопи, които имат бутон за монтиране / демонтиране.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

Върни в началото