Proda Manmo Безжични Bluetooth слушалки PD-BH500, Черни

Proda Manmo Безжични Bluetooth слушалки PD-BH500, Черни

22.55 лв. 48.00 лв. -53%
Без данък: 18.79 лв.
Производител:
Код на продукта: KA-PD-BH500
 • EAN 6971278727941
 • Наличност: В наличност
  Видяно 227 пъти

  Описание на продукта

  Proda безжични слушалки Bluetooth (PD-BH500)


  Тези слушалки изглеждат страхотно и са полезни в много ситуации. Можете да ги използвате, за да поддържате разговори или да слушате музика - за десетина часа! Proda представя електронна джаджа, снабдена с меки подложки, които се адаптират към формата на ушите и главата ви. Те са невероятно удобни и продължителната употреба не ви кара да се уморявате.

  Спецификация:


  Марка: Proda
  Капацитет на батерията: 400 mAh
  Време за зареждане: около 3 часа
  Време за възпроизвеждане: около 12 часа
  Време за разговори: около 15 часа
  Време в режим на готовност: около 80 часа
  Материал: ABS + PC
  Тегло: 200 g.
  Честота: 2.402-2.480 GHZ
  Разстояние на предаване: макс. 10 м.
  Диаметър на високоговорителя: 40 мм

  Основни характеристики:

  Удобната подложка за уши е перфектно адаптирана към ухото благодарение на 15-градусов наклон
  Можете да съхранявате слушалките си дълго време, те са меки благодарение на коженото покритие и запомнящата се форма пяна
  Микрофон за намаляване на шума
  Подобрено качество на разговорите
  Висококачествени звуци

  Висококачественият звук е гарантиран от функциите и решенията, въведени от производителя. Това е например микрофон с намаляване на шума, висок звукоизолиращ капацитет. Музиката се предава чрез стабилен поток благодарение на Bluetooth 5.0. Можете да слушате без смущения дори когато сте на 10 метра от плейъра.

  Най -висок комфорт при използване


  Слушалките са пълни с пяна, която запомня форми. Благодарение на това той може перфектно да пасне на ухото ви. Има причина корпусът да се основава на кожа. Дори продължителната употреба на слушалките не причинява дискомфорт.

  Заредете кратко, използвайте дълго

  Зареждането на слушалки не отнема много време, но високата енергийна ефективност води до продължително време на работа. Дори 15 часа възпроизвеждане на музика, 12 часа разговори и накрая 80 часа в режим на готовност!

  Модерен дизайн

  Слушалките са стилни. Те са изключително удобни, леки и перфектно прилепнали към главата ви. Можете лесно да ги адаптирате към вашите нужди ежедневно.

  Удобно свързване и управление

  Можете да свържете слушалките с кабелен 3,5 мм мини жак (не е приложен в комплекта). За да ги контролирате, можете да използвате 3 клавиша на корпуса:

  Щракнете веднъж и увеличете звука. Щракнете и задръжте, за да се върнете към предишната песен.
  Щракнете веднъж за възпроизвеждане/пауза. Щракнете и задръжте за 2-3 секунди, за да включите/изключите. Щракнете, за да отговорите или да прекратите обаждането.
  Щракнете веднъж, за да изключите звука. Щракнете и задръжте за 1,5 секунди, за да спрете възпроизвеждането на музика.
  Синя и червена светлина.
  Порт за зареждане - микро.
  Вход за аудио кабел.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
      Лош           Добър

  Когато поръчате от kadigital.bg, ще получите имейл за потвърждение. След като поръчката ви бъде изпратена, ще ви бъде изпратена информация за проследяване на пратката на вашата поръчка. Можете да изберете предпочитания от вас начин на доставка на страницата "Информация за поръчката" по време на процеса на завършване на поръчката.

  Общото време, необходимо за получаване на вашата поръчка, е показано по-долу:

  Общото време за доставка се изчислява от момента на подаване на вашата поръчка до момента, в който тя бъде доставена до вас. Общото време за доставка е разделено на време за обработка и време за доставка.

  Време за обработка: Времето, необходимо за подготовка на вашия артикул(и) за изпращане от нашия склад. Това включва подготовка на вашите артикули, извършване на проверки на качеството и опаковане за изпращане. В работни дни всички поръчки подадени до 13 часа се изпращат на същия ден

  Време за доставка: Времето, в което вашите артикули да пристигнат от нашия склад до вашата дестинация.

  Освен това времето за транзит зависи от това къде се намирате и откъде идва вашият пакет. Доставките се извършват с куриер Спиди. Ако искате да научите повече информация, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или вижте раздела ДОСТАВКА .Ние ще разрешим проблема ви възможно най-скоро. Приятно пазаруване!

  -39%
  -28%
  -34%
  -33%
  Върни в началото